Menu

White Collar Boxing

De la 100 RON

Suntem prima sala din Romania creata pe conceptul „white collar boxing”, de mare succes in Occident, in special in UK si Statele Unite.

Asociatia sportiva “White collar boxing Bucuresti” organizeaza cursuri de box adresate persoanelor cu joburi in profesii de top, corporatisti, antreprenori, avocati etc care vor sa practice boxul intr-un mediu civilizat care sa le permita sa nu mearga a doua zi la birou cu ochii umflati.

Este un sport ca oricare altul si este deschis oricui doreste sa-si mentina forma fizica si, in plus, sa invete sa se apere.

Oricine se poate inscrie, indiferent de varsta sau de nivelul de cunoastere al boxului.

Antrenamentele se desfasoara sub conducerea antrenorului atestat Robert Cristea,boxer profesionist. Ele sunt structurate respectind programa antrenamentelor pe care le face un boxer profesionist.

Locatia salii este ideala pentru cei care lucreaza in Bucuresti in Pipera si este dotata cu toate cele necesare desfasurarii antrenamentelor (saci de box, ring, perne fixe), vestiare, dusuri cu apa calda

Rezerva la 0764758112 Pentru rezervari online click aici

Antrenamente si abonamente:

  • 100 lei sedinta;
  • Abonament lunar fara antrenor 300 lei;
  • Abonament gold - 3 intrari saptamanale cu antrenor personal - 750 lei/luna;
  • Abonament platinum - intrari nelimitate cu antrenor personal - 900 lei/luna;

 

Un antrenament tipic dureaza o ora si jumatate si contine toate elementele specifice ale unui antrenament de box profesionist.

Toate antrenamentele se desfasoara in sala din locatia Pipera, Bucuresti.

 

Contact

Sala se afla in Bucuresti in complexul Pinum pe Soseaua Pipera nr 48. Intrati in complex, faceti pe prima alee la dreapta si apoi pe prima la stanga pina la intersectia cu calea ferata dezafectata.

Pentru orice detalii suplimentare scrieti la

boxdupabirou@gmail.com

Sau sunati la : 0040 764 758 112