Menu

Taverna Racilor

Taverna Racilor este un proiect marca Raci.ro si s-a nascut din dorinta de a face cunoscut publicului larg, gustul deosebit al acestor crustacee, spectacolul oferit de prepararea lor si totodata de a facilita consumul preparatelor pe baza de raci.

Chic, elegant, pretentios

Taverna Racilor expune un concept vizual deosebit. Prin unicitatea sa, restaurantul nostru promoveaza viziunea unei case rustice, de mici dimensiuni, ce radiaza frumusete si intimitate, in stilul anilor '40, intr-o atmosfera chic, eleganta, poate putin pretentioasa, dar evident imbietoare.

Meniu inedit

Taverna Racilor este locul ideal, in care poti incerca preparate pe baza de raci si nu numai, pregatite de bucatari cu experienta, dupa retete inedite. In meniul restaurantului se regasesc produse proaspat si atent preparate, printre care, raci fierti asezonati cu condimente specifice, pui de balta pane, creveti, midii si multe altele.

Toata priceperea si pasiunea pentru gatit a bucatarilor nostri va fi reflectata in gustul deosebit al preparatelor Tavernei Racilor.

Rezerva la 0740161991 Pentru rezervari online click aici

TESTIMONIALE

Cei mai buni raci fierti pe care ii poti gusta vreodata, ii gasiti aici, la Taverna Racilor.

Robert Vladu

Un concept deosebit, o atmosfera unica si preparate delicioase. Asta inseamna Taverna Racilor.

George David

 

Adresa :

Soseaua Buzesti 55-57

Telefon 0740161991

Email:office@raci.ro