Menu

Plimbare Balon

De la 450 RON

Zborul, visul si imaginatia, dorinta de milenii de a ne ridica de la sol, de a imita pasarile, a devenit acum posibil si accesibil.

Balonul cu Aer Cald ofera posibilitatea petrecerii timpului liber, impreuna cu prietenii, intr-un mod deosebit. Actiunile de team-building pot deveni mult mai atragatoare si deosebite.

 

Balonul cu Aer Cald, este o aeronava ce poate transporta 2 pana la 12 persoane sau aproximativ 500 pana la 1500 Kg. si care functioneaza prin incalzirea aerului din interiorul anvelopei cu ajutorul arzatoarelor care se gasesc in nacela acestuia (deasupra), sursa de combustibil fiind propanul.

O plimbare cu balonul in doi este ocazia perfecta pentru o cerere in casatorie de nerefuzat.

Rezerva la 0722269092 Pentru rezervari online click aici

Un zbor de agrement, de o ora, cu Balonul cu Aer Cald costa 600 euro pentru 4 persoane adica, 150 euro / persoana.

Daca sunteti numai 2 persoane, va vom mai aduce inca 2 persoane insa, daca doriti sa zburati numai dumneavoastra impreuna cu o alta persoana, putem zbura cu balonul in 3 persoane (2+ pilot ).

In acest caz pretul este de 225 euro x 2 persoane = 450 euro.

Acum avem la dispozitie si un balon de aproximativ 10 locuri, pretul pentru o persoana va fi mai avantajos datorita capacitatii marite.

130 euro / pers.. daca sunt 6 persoane;

110 euro / pers.. daca sunt 8 persoane;

100 euro / pers.. daca sunt 10 persoane.

Pentru un pret cat mai avantajos puteti zbura impreuna cu alte grupuri gasite de noi.

Zborurile le efectuam in apropierea orasului Bucuresti, in zona Bragadiru, Clinceni, Mihailesti, Gorneni sau in oricare alte zone daca este posibil.

Informatii si rezervari:

Costel Bente 0722 269 092