Menu

Parasutism. Skydiving Center . Romanian Parachute Association

De la 680 RON

Bine ai venit in lumea noastra ...

În care PARASUTISMUL este un mod de viata si in care fiecare zi este unica, distractiva, incitanta si plina de adrenalina, la fel ca fiecare salt !!!

Unde? Skydiving Center te asteapta la doar 17 km de centrul Bucurestiului, pe Sos. Bucuresti – Alexandria, pe DN 6/E 70, la intrarea in comuna Cornetu, pe partea dreapta, unde indicatorul catre Aerodromul Clinceni, Aeroclubul “Aurel Vlaicu”, te va directiona catre noi.

Lat:44.3600035524092 
Lng: 25.9325408935547

 

Rezerva la 0743826336 Pentru rezervari online click aici

Aici va oferim salturi cu parasuta in tandem, zboruri de prezentare cu avionul An 2 .Ce este un  salt in tandem? Un salt in tandem este o experienta care se adreseaza celor  ce  nu detin  licenta  de parasutist  ,  fiind un salt  pe care  il  puteti  efectua fixat  de  un instructor experimentat. Cu toate ca puteti avea posibilitatea de a pilota parasuta, instructorul ramâne în control în orice moment. Dupa un briefing aprofundat cu o durata de aproximativ 30minute, saltul se face de la aproximativ 3000 de metri si include o cadere libera de 30 secunde înainte ca instructorul sa deschida parasuta.

 Saltul in Tandem este cea mai buna si cea mai usoara cale pentru a avea un prim contact cu parasutismul, oferind siguranta totala.

Pretul unei asemenea experiente este de 900 lei/persoana, incluzand fotografii si filmare.

Zboruri de prezentare cu avionul An 2: sunt zboruri cu o aeronava impunatoare, de 10 locuri, in partea de sud a Bucurestiului si  trecere pe la Parcul National Comana.

Pretul este de 150 lei/persoana, iar minimul de persoane participante 8. Durata zborului de prezentare este de 15 – 20 minute

De asemenea Romanian Parachute Association  va ofera posibilitatea de a urma cursurile teoretice si practice in salt pentru a obtine licenta de parasutist. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.