Menu

Palomino Club

De la 30 RON

Clubul de echitatie Palomino a luat nastere din pasiune pentru cai si calarie. Astazi va asteptam intr-o zona deosebita unde va puteti petrece o dupa-amiaza perfecta in compania cailor nostri blanzi si docili. Va asteptam cu drag pentru sedinte de echitatie alaturi de un personal calificat dar si pentru a savura o cafea pe teresa aflata chiar pe malul lacului Saulei.

De ce noi?

Pentru ca stim cat de importanta este pasiunea dumneavsoatra pentru cai si pentru ca avem cele mai blande si cele mai prietenoase exemplare, va stam la dispozitie cu preturi foarte avantajoase, pentru toate buzunarele:

Daca va doriti sa evadati din agitatia si poluarea cotidiana va asteaptam la PalominoClub situat in zona Pipera – lacul Saulei la 15 fata de centrul orasului.

Lectii de calarie pentru incepatori, plimbari prin padure insotiti de instructori cu experienta, sarituri pentru avansati in manej sau in mijlocul naturii.

Pentru dumneavostra am conceput un program flexibil cu preturi mai mult decat avantajoase pentru ca impartasim aceeasi pasiune si aceeasi dragoste pentru cai si echitatie.

Rezerva la 0734282591 Pentru rezervari online click aici

Clubul detine in prezent 5 cai proprii, dintre care 3 sunt cai de performanta sportiva, crescuti si antrenati pentru participare la concursuri, si 2 exemplare deosebite din rasa Welsh Pony care impresioneaza prin frumusete si inteligenta.

Caii nostri sunt frumosi, cuminti si bine antrenati, unii cu pedigree-uri impresionante. Vi-i vom prezenta, pe rand, atat caii de scoala, cat si caii de performanta.

Tarife si servicii:

  • Sedinte echitatie in timpul saptamanii incepand de la 30 de lei;
  • Sedinte echitatie in weekend incepand de la 35 de lei;
  • Abonament echitatie incepand de la 290 de lei;
  • Plimbari la padure 100 de lei;
  • Sarituri obstacole 120 de lei;
  • Abonament 10 sedinte sarituri obstacole 1000 de lei;
  • Sedinta foto 50 de euro;

 

Lista completa de tarife si servicii o gasiti pe www.palominoclub.ro

Contact:

Palomino Club

Strada Emil Racovita ( Lacul Saulei)

Telefon: 0734282691

Instructor Alexandru Visan