Menu

PADBOL

Padbol e un sport care nu e doar sanatos ... un sport care e nebun!  Un joc nou, mai tare decât tot ce ai jucat până acum. N-ai mai văzut aşa ceva nici la televizor și nici în spatele blocului!
Padbol e sportul care îmbina perfect sănătatea, prietenia și show-ul. E next level pentru distracția cu prietenii. 

 

Ai nevoie doar de o minge şi spectacolul e garantat. E nou, dar foarte uşor de jucat. E urmașul mult mai spectaculos al „tenisului de picior”. Totul e mai simplu la padbol: regulamentul, pereții și suprafața te ajută să îl joci. Uită de tenisul de picior şi treci la nivelul următor! Aici poți să încerci execuții la care până acum doar ai visat. Regulilie de joc şi pereţii de sticlă care trimit mingea înapoi fac ca fiecare punct să se transforme într-o fază spectaculoasă.Ai jucat tenis cu piciorul în cartier? Sigur ai și padbolul în sânge! Fă-ți echipă și vino să-ți iei doza dublă de energie și nebunie pe terenul de padbol! 

 

Simplu și spectaculos, padbolul te face să devii “brazilian”. N-ai mai pus piciorul pe minge? Regulile te ajută și oricine poate să-l încerce. Aici faci show și fără să dai gol!

 

Show-ul se muta la mare. Pe toata durata verii jucam Padbol la Mamaia.Din toamna ne gasiti in Parcul Herastrau.

 

Rezerva la 0744433704 Pentru rezervari online click aici