Menu

Mystery Rooms Escape

De la 40 RON

Iti plac provocarile? Vrei sa incerci o activitate noua si amuzanta? Vrei sa te distezi maxim cu prietenii?
Sau poate cauti o activitate de teambuilding prin care sa iti motivezi echipa, sa inspiri entuziasm si energie? Sa stimulezi atat colaborarea cat si competitivitatea intr-un mod cat mai inovativ si distractiv?

Porneste in aventura alaturi de prieteni sau colegi si evadeaza la Mystery Rooms Escape! Aici te vei bucura de o experienta de evadare reala, fascinanta, de neuitat, pe care o vei povesti mult timp dupa aceea prietenilor cu un zambet larg pe buze.

Escape Room este un joc în care participantii sunt incuiati intr-o camera si trebuie sa descopere si sa foloseasca ceea ce gasesc in camera pentru a reusi sa avanseze catre incuietoarea finala, sa descopere cheia de la camera in care se afla captivi. Ei trebuie sa gaseasca indicii, sa resolve puzzle-uri, sa colaboreze pentru a evada intr-un anumit interval de timp.

Momentele in care gasesti solutiile misterelor, iar secretele sunt deslusite unul cate unul, sunt de nepretuit!

Mistere de inteles, secrete de descoperit, coduri de descifrat pas cu pas, toate iti vor pune la incercare imaginatia, logica si intuitia si vei avea parte de DISTRACTIE CA LA CARTE! 

 

Rezerva la 0726978379 Pentru rezervari online click aici

Ofertele saptamanii: 
- Esti elev sau student? De luni pana vineri la jocuri ce incep inainte de ora 17:00 ai tarif redus de 30 RON/persoana (exceptie jocul Conspiracy). 
- Vii cu prietenii la distractie? In Conspiracy ai tarif redus la 50 RON/pers, in loc de 60 RON/pers daca sunteti 8 sau mai multi participanti 
- Vrei o ora de distractie pe timpul zilei? De luni pana vineri la jocuri ce incep inainte de ora 17:00 ai tarif de 35 RON/persoana daca vii cu 3 sau mai multi prieteni (exceptie jocul Conspiracy si zilele de sarbatoare legala). 

 

Preturi:

I. In oricare dintre camerele misterelor Legacy, Journey, Enygma si Playground pot intra grupuri formate din 2 respectiv 3 pana la 5/6 persoane. Poti opta in avans pentru una dintre urmatoarele variante de joc si tarif:

1. Varianta de joc cu indicii are tarif fix pe ora, dar variabil in functie de numarul de participanti din care este format grupul tau: 2 persoane: 60ron/pers / 3 persoane: 50ron/persoana / 4 persoane: 45ron/persoana / 5-6 persoane: 40ron/persoana. 
Timp: maxim 60 de minute 

2. Varianta de joc fara indicii are tarif fix de 0.75 RON/minut/persoana indiferent de numarul de participanti, tarif total variabil in functie de timpul ce va fi necesar pentru gasirea cheii finale pentru iesirea din camera. Pot participa grupuri formate din minim 3 persoane. 
Timp: maxim 90 de minute 

3. Varianta COLLABORATION pentru grupuri de minim 7 persoane, ce presupune 
- Impartirea in minim doua echipe, fiecare in cate o camera 
- Similar variantei fara indicii, timpul maxim este de 90 de minute si tariful de 0.75 RON/minut/persoana 
- Pe masura ce avanseaza, fiecare grup gaseste treptat si seturi de indicii pentru camera cu care joaca in colaborare. Astfel, poate folosi telefonul din camera pentru a ajuta celalalt grup sa avanseze la randul sau.

 

II. In Conspiracy va asteptam in numar de minim 6 persoane, pentru a va imparti in doua grupuri. Variantele de joc sunt similare celor de mai sus, diferenta consta in timpul de joc si tarif 
1. Varianta de joc cu indicii are tarif fix pe ora 60 RON/persoana, timp maxim 80 de minute 
2. Varianta de joc fara indicii are tarif fix de 1 RON/minut/persoana, timp maxim 100 de minute

 

www: roomsescape.ro

E-mail: mystery@roomsescape.ro

Facebook: www.facebook.com/Mysteryroomsescape

Telefon: 072 MYSTERY (0726 978379)