Menu

Magic Dance Academy

"Imagineaza-ti ca esti într-o camera foarte frumoasa, care reprezintă fabuloasa lume a dansului unde prin diverse conjuncturi ai ajuns sau unde ca in cazul de fata, ti-ai propus sa intri. Acum gandeste-te ca vrei sa intri in următoarea camera, una mai mare, mai frumoasa, mai minunata si mai interesantă, plina cu satisfactii.

Numai ca nu știi cum ai putea ajunge acolo. Lângă tine acolo, ai gasit insa o persoana care vrea si trebuie sa te calauzeasca, care este sa spunem prin conjunctura evenimentelor, un instructor de dans. Acum el incercand sa te ajute, iti va arata zidul din fata si iti va spune: dupa acest zid este urmatoarea camera cu toate minunatiile ei.

Trebuie doar spart acest zid si dupa aceea vom pasi mai departe! Iti va pune in mana un ciocan si te va indruma sa-l urmezi sa spargi zidul din fata. Si asa impreuna, cot la cot, începi sa spargi peretele cu multă inversunare. Si spargi si spargi. Si tot spargi!

Numai ca, avem vesti bune! Mai exista o varianta a aceleași povesti! Acum gandeste-te ca lângă tine este un adevarat profesor de dans!!! La fel si el, va va afirma ca după același perete exista aceeasi camera. Numai ca el in acel perete iti va arata si o ușa.

Si iti va zice: trebuie doar sa apasati pe clanta! Si impreuna cu el, veți merge sa apasati pe ea! …Simplu, nu?

Bineinteles ca asta nu va va scuti de efortul de a apasă pe clanță, deoarece nimic nu se face fara un minim de efort, dar după aceasta simpla si usoara actiune va veți putea bucura si descoperi in voie minunata si mirifica lume a dansului!

Va asteptam cu drag!

Rezerva la 0724984993 Pentru rezervari online click aici

Ce dansuri vom invata la curs:

  • Rumba este unul din cele mai senzuale, elegante si expresive dansuri latino americane.
  • Tango este cel mai pasional si enigmatic dans ce face parte din categoria dansurilor standard
  • Cha Cha Cha este un dans sexy in care provocarea, teasing-ul si flirtul este prezent la fiecare pas intre cei doi parteneri.
  • Dansul mirilor incepand de la 80 de lei sedinta de 45min.
  • Salsa: energic si dinamic;
  • Bachata : senzual si incitant;
  • Kizomba: romantic si seducator;

De asemenea va oferim si dansuri pentru copii. Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati www.danspentrucopii.ro.

 

Unde vom dansa?

Magic Dance Academy

Strada Justitiei numarul 54, zona Piata Unirii.

0724984993