Menu

Life Photography

Cat costa un fotograf profesionist de nunta? Ce este un fotograf profesionist de nunta? Ce este un fotograf? Ce este un profesionist? ..cam asta este sirul de intrebari ce imi vine in minte cand incerc sa descriu “meseria” mea.

fotograf: Persoana care se ocupa cu fotografierea; specialist în tehnica fotografica.
Acesta definitie introduce si termenul “specialist” – Persoana care cunoa?te temeinic o disciplina, o problema în domeniul careia profeseaza.
– profesionist: Persoana care lucreaza intr-un anumit domeniu de activitate pe baza unei pregatiri corespunzatoare.

Probabil ca te-am bagat in ceata putin. Ideea este simpla, totul este relativ. Si cel mai important, nu imi pasa daca imi spui profesionist sau nu. Cu siguranta fotograf sunt. Bun sau mai putin bun, tu decizi. Nu degeaba exista vorba “Frumusetea este in ochii privitorului”. Noi singuri ne construim universul in care traim. Viziunea noastra asupra vietii este cu siguranta diferita de a altora, iar modul in care rezolvam situatiile cu care ne confruntam, cu siguranta difera.
Unde vreau sa ajung? ..fiecare dintre noi isi construieste universul in care traieste dupa modul cum il priveste, interpreteaza, il respecta sau ii acorda atentie.

Rezerva la 0765470602 Pentru rezervari online click aici

Vrei sa stii cat costa Claudiu Visan? ..nimic mai simplu. Claudiu Visan – PRET: 850 euro.

Vrei sa aflii si pe ce dai banii astia? Da-mi un telefon sau macar un mail si hai sa stabilim o intalnire. Vei fi uimit cate informatii ajutatoare iti pot oferii. Sfaturi si vorbe bune. Voi fi alaturi de tine si te voi ajuta sa iei cele mai bune decizii, chiar daca nu voi fi eu fotograful pe care il vei alege.
De ce ar trebui sa ai incredere in ceea ce spun eu? ..datorita experientei.
Am aproape 9 ani de cand ma invart in domeniul nuntilor. Am fost Dj de nunta, cameraman de nunta, iar la un moment dat am simtit ca fotografia de nunta reprezinta totul pentru mine. Am trecut prin toate nivelele de preturi, stiluri de fotografie, greseli posibile. Stiu ce vorbesc.
Stiu cum trebuie sa ma imbrac la un eveniment, cum sa vorbesc cu invitatii tai si cum sa te ajut atunci cand ai nevoie. Ma pricep si la fotografie, sa nu uit! Si nu, nu sunt arogant. Potentialii clienti pot spune asta, dar cei care m-au avut alaturi de ei isi pot exprima parerea. Chiar ii rog sa o faca aici.

Cat costa Claudiu Visan nu este relevant, dragilor, intelegeti asta. Intrebarea potrivita ar fi ce poate oferi Claudiu Visan!