Menu

Leonidas Chocomag

De la 42 RON

PROSPETIME GARANTATA!

Inca de la primele creatii, Leonidas Kestekides s-a bazat pe virtutea prospetimii. In ziua de astazi, compania Leonidas produce mai mult de 100 de sortimente de ciocolata belgiana de cea mai buna calitate – ciocolata proaspata si delicioasa, facuta exclusiv cu unt de cacao 100%.

Doar cele mai bune ingrediente sunt folosite in crearea pralinelor Leonidas: ciocolata belgiana fina sta la baza fiecarei creatii, impreuna cu unt proaspat natural, alune de padure din Turcia si Grenoble, cirese Morello din regiunea Perigord din Franta, migdale din Italia si portocale din Valencia.

Descopera tandretea ciocolatei belgiene pure. Varietatea de ciocolata cu lapte de la Leonidas este vasta si apreciata, cu o selectie de arome intense, printre care si creme de unt, ganache cu frisca proaspata, praline si creme de caramel delicate, toate invelite in renumita ciocolata de la Leonidas. Aceste praline atragatoare se topesc in gura, oferindu-ti posibilitatea de a savura fiecare moment alaturi de Leonidas.

Rezerva la 0213141377 Pentru rezervari online click aici

Praline

Se stie ca ciocolata cu lapte este cea mai cautata si apreciata. Leonidas transforma aceste praline belgiene cu lapte in momente dulci pline de savoare. Pralinele belgiene de la Leonidas pot fi savurate cu placere de oricine, inclusiv de cei care doresc sau sunt nevoiti sa excluda zaharul din dieta lor. Ciocolata belgiana de lux se gaseste si in varianta fara zahar, asa ca bucura-te fara griji de aroma seducatoare a capodoperelor Leonidas.

Ballotin

Ballotin-urile cu praline belgiene asortate sunt cele mai cautate, mai ales de cei care experimenteaza gustul ciocolatei Leonidas pentru prima data. Cofetarii nostri au grija sa aseze in ballotin o combinatie de gusturi Leonidas, care sa-ti asigure clipe interesante de satisfactie vinovata.

Cutii de ciocolata

Culorile si formele diferite ale cutiilor in care poti oferi cadou ciocolata Leonidas iti ofera posibilitatea de a alege in functie de personalitatea, momentul si bugetul disponibil pentru cadoul pe care doresti sa-l oferi.

Inghetata Ben and Jerry’s

In Bucuresti, Leonidas Universitate este locul unde poti savura o gama larga de sortimente Ben & Jerry’s, la cupa sau la 150ml, respectiv 500ml.

Adresa noastra:

Strada Doamnei nr.27 , sector 3 , Bucuresti ( zona Universitate)