Menu

Le OacOac Bistro

De la 35 RON

Le OacOac Bistro aduce un strop din farmecul Parisului in inima Bucurestiului!

După ce a cucerit milioane de papile gustative, Paul Richard Nicolau, proprietarul Tavernei Racilor, lansează în această primăvară un nou restaurant cu un concept unic, Le OacOac Bistro, schimbând servirea mesei într-o experiență în sine: „Deși aveam această idee în minte de un an, am avut nevoie de timp pentru a crea mediul propice creșterii broscuțelor, dar mai ales, pentru a înțelege că simplitatea este sinonimul grandorii. Cel mai simplu lucru este pasiunea pentru mâncare, dar și dorința de a experimenta continuu. Tocmai de aceea, am vrut să deschid ușile unui loc în care oamenii să se bucure de micile plăceri ale vieții: o cafea în căutarea inspirației, o conversație plăcută, o masă bună și, bineînțeles, deliciosul pui de baltă crescut în propria fermă”.

 

Sute de rețete de preparare a puiului de baltă s-au impus de-a lungul timpului în ceea ce se numește arta gastronomică. Tocmai de aceea, vă invităm să le descoperiți zilnic, într-o atmosferă chic și cordială, totodată, creată de bistro-ul Le OacOac. Cum se mănâncă? Cu poftă!

Rezerva la 0747861151 Pentru rezervari online click aici

Va oferim:

  • Specialitati din pui de balta incepand de la 35 lei;
  • Feluri principale incepand de la 35 lei;
  • Paste & Risotto incepand de la 30 de lei;
  • Supe incepand de la 15 lei;
  • Salate incepand de la 26 de lei;
  • Mic dejun incepand de la 8 lei;
  • Antreuri incepand de la 25 lei;

 

Adresa noastra:

Bulevardul Libertatii 20 Bucuresti

Program zilnic 10:00 - 24:00