Menu

Laguna Verde

De la 80 RON

Daca ai lucrat toata saptamana si iti doresti un moment de relaxare, departe de zgomotul, agitatia si praful capitalei sau nu stii cum sa-ti impresionezi partenerii de afaceri, sa-ti stimulezi echipa si sa imbini utilul cu placutul, fa rezervari pentru un week-end la Laguna Verde. Complexul ofera conditii ideale pentru sesiuni de team building, conferinte si petrecere corporate, dar si nenumarate oportunitati de recreere.

Daca planuiesti o iesire cu prietenii sau cu familia si nu ati gasit inca o locatie unde sa aveti parte de toate activitatile in aer liber care va fac sa uitati de stresul cotidian si sa va relaxati, adu-i in paradisul de la Laguna Verde.

Acest complex turistic aflat la o aruncatura de bat de capitala ofera oportunitati de relaxare si recreere pentru toate varstele si toate preferintele, si, mai mult decat atat, te scuteste de drumul lung pana la mare sau la munte si de neplacerile pe care le presupune transportul pe distante lungi.

 

 

Rezerva la 0733079091 Pentru rezervari online click aici

Restaurant Laguna Verde 

 

Un restaurant unde mancarurile delicioase si bauturile fine nasc amintiri frumoase. Nu te mai multumi cu un loc la o masa si ceva acceptabil de mancare cand mergi la restaurant, mai ales cand esti in vacanta, insotit de persoanele dragi!

 

Alege un loc cu:  

 

ü  atmosfera imbietoare si calda, care sa te faca sa uiti de griji si probleme;

ü  muzica in surdina, unde sa te relaxezi dar sa te si poti intelege cu cei din jur fara probleme;

ü  mancare proaspata si gustoasa, care sa-ti aduca aminte de cele mai fericite momente din viata ta;

ü  bautura care sa-ti deschida pofta de viata;

ü  servire prietenoasa, care sa te faca sa te simti respectat si apreciat!

 

Complexul Laguna Verde va ofera pescuit sportiv incepand de la 80 lei pentru 12 ore . Optional puteti inchiria foisorul contra sumei de 50 Ron pentru 12 ore. De asemenea pentru cei care doresc cazare preturile incep de la 260 Ron pe noapte.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.