Menu

La Folie

De la 7 RON

La Folie este un brand construit din pasiune pentru patiseria artizanală, inspirat din arhitectura și atmosfera cafenelelor franțuzești.

La Folie înseamnă grijă pentru cei dragi și fiecare dintre produsele noastre transmite asta. Maeștrii patiseri construiesc adevărate opere culinare, totul pe baza unor rețete originale și folosind doar ingrediente naturale. Nimic nu este făcut la întâmplare și fiecare „concept culinar” La Folie este testat și îmbunătățit timp de minimum două luni. În perioada de „probă” poți gusta noutățile și ne poți ajuta să definim rețeta perfectă.

Ne place să ieșim din tipare, redefinind gusturile prin produsele noastre culinare unice. Clasicul croissant sau cheesecake te va surpinde cu aroma de migdale sau crema de whisky iar sandwich-urile și tartele te vor uimi prin inedita combinație a ingredientelor.  

Dacă ne-ai trecut pragul, știi deja că suntem fanii inovației. Îmbrățișăm cu entuziasm provocările, așa că papilele tale gustative vor fi mereu antrenate de cele mai surprinzătoare arome.

Cu riscul de a ne repeta, nu crede pe cuvânt tot ce ți-am spus și vino să ne vizitezi!

 

 

Rezerva la 0746582528 Pentru rezervari online click aici

Ciocolata de casa cu Rom & Cocos - 7 lei
Pavlova cu Fructe - 9 lei
Brownie cu Visine - 10 lei
Cheesecake cu Caramel - 11 lei
Croissant cu Migdale - 11 lei

Cappuccino - 11 lei
Oreo Milkshake - 16 lei
Hugo - 18 lei
Heineken - 9 lei
Strongbow - 8 lei
Vin (alb, rose, rosu) - 13 - 22 lei/pahar

Descopera nebunia delicioasa a tabieturilor frantuzesti!

Ne gasiti in Bucuresti in centrul vechi pe strada Franceza numarul 13.

Telefon: 0746582528

Email:office@la-folie.ro