Menu

GoKidsGo Unirii

GoKidsGo ofera servicii de divertisment pentru toate tipurile de evenimente, pentru copii cu varste cuprinse intre 2-14 ani.

Special pentru copii, am creat programe magice si personaje minunate, astfel incat ei sa fie fericiti cu ocazia acestor prime aniversari. Animatorii nostri sunt actori si detin experienta necesara, astfel incat noi suntem pregatiti sa ne adaptam oricarei situatii si nevoi. Ei sunt antrenati pentru a-si imbunatati performantele si sunt, deasemenea, consiliati in psihologia copilului.

Avem jocuri interactive, modelaj de baloane, face-painting, petreceri personalizate, petreceri cu tematica etc. Deasemenea, programele noastre de animatie nu sunt standard, ci  adaptabile in functie de varsta copiilor. Avem o gama larga de personaje, de unde poti alege eroii preferati ai copilului tau: Alba ca Zapada, Cenusareasa si Printul, Mickey si Minnie, Spiderman, Superman, Batman, Bell, Rapunzel, Scooby Doo, pirati, clowni si clownite si multe alte personaje de poveste.

Rezerva la 0725881922 Pentru rezervari online click aici

Toate activitățile sunt în funcție de vârsta copiilor, după cum urmează:

 1. Activități pentru copii cu vârste între 2 și 8 ani:
  • Science party cu gheață carbonică
  • Programe de magie
  • Spectacole de teatru

 

 1. Activități pentru copii cu vârste între 8 și 14 ani:
  • Zonă Disco / Play
  • Air Hockey de ultimă generație
  • Playstation 3 + Wii

Petrecerea de ziua ta poate deveni memorabila in gasca ta de prieteni. Cocktail-uri, pizza, muzica buna si multa, multa distractie!!

Oferta completa de activitati si preturi o gasiti pe www.gokids.go

Petreceri memorabile!