Menu

Echitatie

De la 45 RON

La noi timpul se masoara altfel luand dimensiunea anotimpurilor care se succed; poienitele insorite iti deschid o lume de basm, animalele se simt in largul lor, departe de privirile indiscrete ale oamenilor. In plus, dorul de o aventura eliberatoare , dorul de a te sti inconjurat de animale si paduri fara capat. O calatorie in care iti dau mana zambind corpul si ratiunea, sufletul si cuvintele. Aveti posibilitatea de a profita de cunostintele si indrumarile despre calarie,despre cai si interactiunea cu acestia.

Calul este partenerul nostru in calatorii si activitati sportive. Activitatile cu cai cer un contact fizic-psihic permanent. Mai mult,daca ajungi sa sincronizezi cu calul impresionant prin forta sa, prin frumusetea sa iti da un sentiment de valorificare si iti creste increderea in tine. Daca ne veti vizita, ti se deschide un univers. Avem 10 cai la dispozitia dumnavoastra; rasa Frizien, Lipitan, pur sange arab, si ponei penru calarie sau trasura. Va astepta pentru o aventura de neuitat !

Toti iubitorii de echitatie, copii sau adulti, se bucura de cursurile noastre intr-o atmosfera destinsa si placuta. Daca doriti sa savurati o cafea in foisorul din gradina inainte sau dupa ce ati calarit, daca va place sa petreceti timp in natura, atunci ati ajuns in locul potrivit.

 

Rezerva la 0746488252 Pentru rezervari online click aici

Oferta noastra include echitatie, plimbari trasura,sedinta foto, teambuilding.

 

Echitatie:

  • 45 Ron 30 min
  • 80 Ron 60 min
  • 150 Ron 120 min

 

Plimbari trasura:

  • trasura ponei 60 min 200 Ron
  • trasura cai 60 min 200 Ron

 

Sedinta foto cai si ponei : pret negociabil

 

Sedinta foto ferma : pret negociabil

 

Locatie: Comuna Dobra, judet Dambovita

Se poate ajunge din Bucuresti pe doua variante(aprox 55km din centru):

 

  1. Iesire prin Chitila, pe DN7, la Petrom Baldana se vireaza la dreapta spre Targoviste, dupa ce se iese din Contesti ,la intersectia cu Titu, se vireaza la dreapta spre Bolovani, Cornatel, Dobra(acest drum este mai bun, dar este mai lung decat celalalt cu aprox 10km)
  2. Iesire prin Mogosoaia/Buftea, pe DN1A, la Petrom Bujoreanca se vireaza la stanga, Cojasca,Bilciuresti, Dobra.

 

Contact:

Pierre Hilal

0746488252