Menu

Delicatese Florescu

Kopi Luwak sau cafeaua zibetei indoneziene este cea mai exclusivistă cafea din lume, singura cafea procesată într-un mod cu totul inedit. Cultivatorii locali au observat într-o zi că respectivul animal se hrănește cu cireșele de cafea și că le alege, fără greș, pe cele mai dulci, mai coapte și mai bune. Animalul elimină apoi sîmburii de cafea verde, încă protejați de coajă, iar cultivatorii adună sîmburii, îi curăță prin metode sută la sută naturale (la aburi), iar apoi dau la o parte coaja protectoare. În urma prăjirii în stil armenesc, toată bogația și intensitatea aromelor acestei cafele se dezvăluie în întreaga lor complexitate. Este o cafea deopotrivă tare și rafinată, al cărei gust cu note florale și vag caramelizate te va marca.

Te asteptam in cele trei magazine ale noastre – in Piata Rosetti (str. Radu Cristian nr. 6), Libraria Mihai Eminescu (Bd. Regina Elisabeta nr. 16) si la Jolie Ville Galleria (erou Iancu Nicolae nr. 103 bis, Pipera-Baneasa), sa incerci si sa alegi pentru acasa ori pentru un cadou rafinat cele mai bune cafele ale lumii, proaspat prajite de Gheorghe Florescu conform invataturilor primite de la mentorul sau armean Avedis Carabelaian, fost furnizor al Casei Regale a Romaniei.

Cele mai fine cafele 100% arabica ale lumii, seminte proaspat prajite, cacao, fructe confiate, o gama foarte bogata si variata de dulciuri (inclusiv fara zahar si bio si artizanale), ceaiuri premium, ibrice de arama, vinuri Casa Isarescu si brandy armenesc Ararat intre 3 si 20 de ani vechime, noutati literare si muzicale.

Produse:

  • Cafele rare: Cafea Gheorghe Florescu incepand de la 13,5 lei 100 de grame;
  • Cafea Avedis Carabelain incepand de la 7,3 lei 100 de grame;
  • Cafea Roxelana incepand de la 10 lei 100 grame;
  • Cafea biologica Irma Torres incepand de la 10 lei 100 de grame;
  • Cafea Allez-y incepand de la 6,5 lei 100 de grame;
  • Cafea Aramix incepand de la 4,5 lei 100 de grame

 

Pentru comenzile ce depasesc 150 de lei oferim transport gratuit!

Orarul celor 3 magazine si oferta completa de preturi pot fi accesate pe site-ul nostru: www.delicateseflorescu.ro

 

Magazin principal: Str. Radu Cristian nr. 6 , sector 2 , Bucuresti( Piata C.A. Rosetti , repere: Hotel Banat, bd Hristo Botev)

Telefon: 0728228025