Menu

Da-te cu motoru'

De la 20 RON

Nimic nu se compara cu senzatia de libertate si adrenalina pe care ti-o da mersul cu motorul. Viziunea noastra este simpla: de a veni in intampinarea celor care isi doresc sa experimenteze senzatiile unei plimbari cu motorul, celor grabiti pentru care timpul conteaza, sau posesorilor de permis care nu au apucat inca sa isi achizitioneze motocicleta.

Incearca asaltul cailor putere si senzatia de acceleratie care iti taie rasuflarea!

Fie ca este o pasiune, un hobby, esti incepator si vrei sa inchiriezi o motocicleta, sau doar vrei sa incerci senzatii noi, plimbarea cu motoru’ poate fi infuzia ta de adrenalina de care aveai nevoie.

 

Rezerva la 0766410400 Pentru rezervari online click aici

Inchirieri motociclete

Serviciul de inchirieri motociclete se adreseaza posesorilor de permis categoria A.

Daca ai nevoie sa te deplasezi rapid in oras, ai drumuri de facut si esti in criza de timp. Nu ai apucat inca sa-ti achizitionezi un motor si vrei sa-ti improspatezi reflexele in poligon sau in oras,  sau esti incepator si vrei sa exersezi orele in poligon si sa te pregatesti pentru trafic pe un motor serios.

Planuiesti o plimbare alaturi de prietenii tai dar nu dispui de motocicleta, sau vrei sa-ti surprinzi prietena cu o plimbare deosebita pe motor.

 

Servicii de plimbari si entertainement

 

Daca te-ai plictisit si vrei sa evadezi din rutina, poti sa experimentezi senzatiile plimbarii cu motorul, libertatea, adrenalina si acceleratia care iti taie rasuflarea, chiar daca nu ai permis.

Un pilot experimentat conduce, tu te relaxezi si te bucuri de plimbare.

Locuri inedite, momente unice, surprize deosebite pe care ti le poti face tie sau cuiva apropiat. 

- plimbari in Bucuresti si imprejurimi,

- plimbari surpriza, 

- petreceri tematice (onomastici, petreceri surpriza, aniversari)

 

 

Taxi moto

 

Daca esti in criza de timp, te grabesti  sa ajungi pe ultima suta de metri la aeroport, la o intalnire importanta sau foarte repede dintr-un loc intr-altul, atunci serviciul de taxi rapid cu motorul te poate salva din blocajul traficului urban. Vrei sa eviti ambuteiajele, blocajele si orele pierdute in traficul bara la bara la orele de varf sau cu ocazia diverselor evenimente, atunci serviciul de taxi-moto este pentru tine.

 Suni, rezervi si in cateva minute poti avea motorul.

Preturi inchirieri, plimbari , taxi-moto:

Honda CB 500

  • 15 min 20 RON
  • 1 ora 50 RON
  • 3 ore 70 RON
  • 1 zi 100 RON

Suzuki CSF Bandit 600  

  • 15 min 20 RON
  • 1 ora 50 RON
  • 3 ore 100 RON
  • 1 zi 199 RON