Menu

Army Paintball

De la 45 RON

Army Paintball este cel mai mare concept de Paintball Indoor si Outdoor din Romania.

Army Paintball Bucuresti are in dotarea sa 5 terenuri destinate paintball-ului cu diferite tematici , cu suprafete cuprinse intre 3.000 mp si 20.000 mp.

 

De asememenea in doatarea Army Paintball Bucuresti se afla si singurul teren in totalitate indoor din Romania, care beneficiaza de o suprafata generoasa (1050mp), de o locatie avantajoasa in apropierea statilor de metrou : Constantin Brancoveanu, Piata Sudului, Aparatorii Patriei si de o dotare care poate satisface cerintele oricarui jucator.

Rezerva la 0735956944 Pentru rezervari online click aici

Paintball-ul Indoor si Outdoor este o alegere ingenioasa si placuta de petrecere a timpului liber ,atat pentru copii,cat si pentru adulti care au la dispozitie astfel cateva ore de deconectare de la activitatile cotidiene.

Locatie: Grand Arena Mall,Sector 4,Bucuresti

Army Paintball Bucuresti este sinonim cu DISTRACTIE, ACTIUNE, AVENTURA.

TARIFE PAINTBALL

 

Este bine de stiut ca la Paintball exista o modalitate mai speciala de calculare a pretului: acesta nu este pe ora sau pe inchirierea echipamentului sau pe fiecare joc in parte, ci pe BILA!
Astfel, pretul unei bile este de 30 bani si fiecare jucator trebuie sa achizitioneze un minim de 100 de bile. In cazul in care sunteti cuprinsi de febra jocului, echipa Army Paintball vine in sprijinul dumneavoastra si va acorda bonusuri, care sunt cu atat mai mari cu cat numarul bilelor achizitionate de dumneavoastra este mai mare.
In pretul bilelor este inclus echipamentul de protectie, instructajul, precum si sala in care se desfasoara jocul propriu-zis.
Dispunem de tarife paintball speciale pentru jucatorii fideli, care revin periodic la Army Paintball.

Bile cumparate       Bonus                    Tarif

150                         20 bile                    45 lei

200                         50 bile                    60 lei

300                         100 bile                  90 lei

500                         0.2 lei/bila              100 lei

Informatii si rezervari:

Telefon: 0735956944

Email:contact@armypaintball.ro